Tancaran els accessos a la Boqueria per la nit

L’Ajuntament posarà tanques als carrers que limiten amb el mercat per evitar que els captaries usin aquest espai per dormir
Els carrers que donen accés al mercat de la Boqueria quedaran tancats cada nit, un cop els paradistes hagin baixat les persianes dels seus comerços, segons es va saber ahir durant la comissió de Promoció Econòmica.
 
Aquest tipus de tancament és el principal sistema amb què treballa l’Ajuntament per poder blindar l’accés a la Boqueria sense tocar «les columnes que formen el mercat», segons Jordi Torrades, gerent de l’Institut Municipal de Mercats.  
 
Torrades va confirmar que s’hauran de posar reixes al carrer Jerusalem, a la plaça Sant Galdric, al carrer de la Morera i també a l’accés de la Rambla. El pla vol evitar que usin aquest espai els sense sostre. 
 
I el de Santa Caterina
 
El president de la comissió de Promoció Econòmica, Jordi Portabella, va explicar que també està previst posar «tancaments de vidre abans que acabi l’any» al nou mercat de Santa Caterina. Els vidres impediran el pas dels coloms i evitaran les molèsties per les inclemències del temps.
 
Tant el mercat de Santa Caterina (que tindrà un periscopi per on veure la teulada) com el de la Boqueria, estaran a les rutes turístiques.    
 
La pèrgola, per més endavant
 
Portabella va explicar que la pèrgola que apareixia en el projecte incial del mercat de Santa Caterina «està descartada en un futur proper per la Comissió de Qualitat però no per sempre més». 
 
25.000 visitants van accedir al mercat de Santa Caterina el dia de la seva inauguració
Mostrar comentarios

Códigos Descuento