Gaudí té bessonada

Les Tres Bessones i el Senyor Gaudí apropa el cèlebre arquitecte als més petits a partir de les seves anècdotes.
Roser Capdevila amb les bessones (Arxiu).
Roser Capdevila amb les bessones (Arxiu).
Roser Capdevila amb les bessones (Arxiu).
És una altra manera de repassar la vida del genial Gaudí. Original per als nens i diferent per als pares.A Les Tres Bessones i el Senyor Gaudí, les protagonistes viuen les aventures més variades, a partir de les anècdotes més curioses de la vida de Gaudí.

Impressionar els nens

La companyia Per Poc mostra una escenografia basada en l’arquitectura pròpia de Gaudí (trencadissos, dracs...). Aquests elements prenen vida i es relacionen amb els personatges.

Al mateix temps, les titelles que poden veure els més petits són d’una mida més gran que els normals. D’aquesta manera es vol crear una atmosfera especial que pugui impressionar els petits de la casa.

* Els dissabtes a les 18 h i els diumenges a les 12 i a les 18 h. Fins al 17 de juny. Lloc: Jove Teatre Regina. C. Sèneca, 22. Preu: 7,5 euros.

Les titelles més trapelles

L’Anna, la Teresa i l’Helena seran enviades a la Barcelona de Gaudí després de cometre una malifeta. Aquest és un espectacle de titelles de gran format. Els nens hi podran conèixer els personatges populars creats per Roser Capdevila, la persona encarregada de moure els fils. Albert Planas és l’autor del guió i Santi Arnal, el director.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento