Retrobaments sonats

La primera gran cita de la temporada amb la música alternativa reuneix al grup The Smashing Pumpkins.
Billy Corgan recupera als Smashing Pumpkins. (Arxiu)
Billy Corgan recupera als Smashing Pumpkins. (Arxiu)
Billy Corgan recupera als Smashing Pumpkins. (Arxiu)
The Smashing Pumpkins es retroben i fan el mateix amb els seguidors que van col·leccionar als noranta i que ara, amb alguns anys més i pagant entrada, podram delectar-se amb un nou projecte que s’ha fet esperar, Zeitgeist, a les botigues al juliol.Una nova edició del Festival Primavera Sound fa possible gaudir de la banda de Billy Corgan per avançat, com a gran què de la primera jornada de la trobada alternativa.

Però els de Chicago no seran l’únic reclam del primer dia. Els segueixen al capdavant de la llista The White Stripes. I més avall, Slint, Melvins, Dirty Three, Explosions In The Sky, Herman Düne, Fennesz & Mike Patton, Comets On Fire, Justice, Girl Talk, Fujiya & Miyagi, Ghouls ‘n’ Ghosts, Alexander Tucker, Veracruz, Za, The Light Brigade, Anticonceptivas ...

* www.primaverasound.com. Servei especial d’autobusos des de plaça de Catalunya (avui, de 00.00 a 05.30 hores). Fòrum.

Tots els festivals a ... www.20minutos.es.

Del macro al miniescenari

El Primavera afegeix en aquesta edició un escenari dedicat a la música electrònica per a 3.000 espectadors. Aquest es suma a un gran escenari per a 15.000 persones, on actuaran els caps de cartell del festival, un segon espai per a 9.000 persones i un tercer per a 3.000 seguidors, on tindran cabuda els grups més experimentals del certamen.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento