Els alcaldables deixen marca a la seva firma

Un experr en grafologia analitza què pensen, com actuen i a què aspiren els candidats a Barcelona en un estudi per a 20 minutos.
La firma dels polítics és com la seva empremta. Diu molt, o, almenys, això és el que ha constatat 20 minutos en encarregar a una grafòloga que analitzi què pensen, com actuen i a què aspiren els alcaldables a Barcelona.

De Jordi Hereu (PSC), destaca que «li agrada tenir-ho tot organitzat per evitar sorpreses d’última hora que desvirtuïn la feina feta». De fet, és aquesta planificació «el que l’ajuda a tirar endavant en els moments difícils». Tot i això, adverteix que també «pot perdre oportunitats» en un «intent per escorçar el període de reflexió».

El seu gran adversari, Xavier Trias (CiU), «tracta de quedar-se al marge de problemàtiques en les que no li agrada gaire ficar-se» i, abans de prendre una decisió, prefereix «analitzar la qüestió». La grafòloga destaca que tendeix a «imposar les seves idees per mitjà de la diplomàcia».

La firma d’Alberto Fernández Díaz (PPC) revela que té «bones dots de seducció» que l’ajuden a «guanyar-se l’afecte de les persones». Se sent satisfet «de la posició» que ha aconseguit.

Sobre Jordi Portabella (ERC) destaca que «li agrada reflexionar amb tranquil·litat» i que no tria «a la lleugera» les seves companyies, cosa que pot ser útil a l’hora dels pactes. Per últim, Imma Mayol (ICV) valora molt el que ha assolit «amb el seu esforç» i es veu «realitzada».

Amplia la informació a... www.20minutos.es/barcelona

Análisi grafològica als candidats a l’alcaldia de Barcelona

Jordi Hereu. PSC

Barceloní de naixement, té 41 anys. Està casat i té dos fills. Ha estat alcalde des del setembre i ara vol repetir.

Prudent, diplomàtic i planificador

El seu caràcter és prudent i aconstuma a utilitzar la diplomàcia i el tacte en les seves relacions amb els altres. És de naturalesa senzilla i natural. No li agrada fer ostentació dels guanys obtinguts. Constant en la seva feina, és una persona planificadora, a qui li agrada tenir-ho tot organitzat i, per això, es prepara el terreny.

Xavier Trias. CiU

Va néixer a Barcelona el 1946. Està casat i té quatre fills. Ha exercit de conseller, diputat i, ara, alcaldable.

Autoexigent, introvertit i analític

Té molt bon concepte d’ell mateix, així com uns forts desitjos d’autoafirmar-se. És una mica orgullós, però, en el fons, és introvertit, tot i que li agrada sentir l’estima dels altres i sentir-se en el centre de l’huracà polític. Sospesa quina serà la repercussió de les seves decisions. És intrasigent amb ell.

Alberto Fdez. Díaz. PPC

Barceloní, de 45 anys. Està casat i té tres fills. Va ser regidor i diputat. El 2003 va tornar a l’Ajuntament.

Seductor, amb recursos i amb un geni viu

La seva principal característica és que és un diplomàtic hàbil, que té i utilitza unes dots seductores per guanyar-se l’afecte de les persones, tot i que també poseeix un geni viu que deixa escapar de tant en tant. Acostuma a desplegar una gran quantitat de recursos per aconseguir el resultat que està buscant.

Jordi Portabella. ERC

Nascut el 1961 a Barcelona, està casat i té tres fills. Va ser diputat i ha estat el segon tinent d’alcalde.

Perfeccionista, molt reflexiu i controlat

Persona perfeccionista i reflexiva en alt grau. Pot repetir la feina diverses vegades fins que consideri que ha assolit el grau de perfecció que desitja. Controlat, no deixa traslluir a l’exterior el seu vertader estat d’ànim. Té una ment desperta que genera una gran multiplicitat d’idees. Intenta no deixar-se influir.

Imma Mayol. ICV

Mallorquina, va néixer al 1958. Té dos fills. Va ser diputada al Parlament i ha estat tercera tinent d’alcalde.

Pragmàtica, perseverant i experimentada

Persona pragmàtica, envolta tot el que fa d’un alt sentit pràctic. És perseverant, cosa que fa que vagi directament al seu objectiu. No obstant, aquesta decisió es veu limitada per un nombre també limitat de temes a abordar fora dels quals no troba interès. Confia en les seves experiències passades.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento