Confonen un ciclista amb un venedor ambulant, el multen i li treuen la bici

  • La Guàrdia Urbana sanciona a un jove marroquí amb 250 euros.
  • Gairebé és el mateix que li va costar la bicicleta que els agents li van requisar.
  • El ciclista estava "tafanejant" als Encants.

Com fa cada vegada que hi ha mercadeig als Encants Vells, Khalid Habach, va avisar dimecres a la seva esposa Sílvia que hi anava amb la bicicleta recent estrenada, per "fer el tafaner".

Ara té 30 anys i en fa cinc que va venir de Tànger a Barcelona.

Ja al carrer Consell de Cent, "va arribar la Urbana", detalla, "però no havia de tenir por" i va decidir quedar-se sobre la bicicleta mentre tots els venedors ambulants sortien corrents.

L'acusaven de robatori

Faltava poc per les dues del migdia quan un urbà se li apropà per demanar-li la documentació i, segons Habach, li va preguntar: "aquesta bicicleta la volies vendre, no? És robada".

Ell ho va negar explicant-li que l’havia comprat la seva dona a una botiga del carrer Lepant. Ho demostra la factura de 290 euros.

"Mentre parlava amb un, l’altre m’agafa la bicicleta i la ficava dins la furgoneta", relatava ahir Habach a 20 minutos, "sense donar-me més explicacions".

En reclamar la bici, "vaig veure que tot anava de debò i m’acusaven de venda ambulant", pel que havia de pagar 250 euros.

Tant ell com la seva dona van anar a reclamar la bici, però si no paga la multa no li tornen. Habach vol denunciar el cas a SOS Racisme. Fonts de la Urbana asseguren que no faran declaracions fins haver esbrinat els fets.

Mercat sobre mantes

Entre el carrer d’Aragó i el carrer Cartagena s’ubica la part més sòrdida del mercadeig dels Encants, mig centenar de marxants d’objectes robats i roba usada que exposen els productes sobre mantes a la vorera i, que des de fa dos anys, aixequen les queixes del veïnat i dels mateixos comerciants, ja que "desvirtuen el sentit dels Encants", segons la Guàrdia Urbana. «Hi ha patrulles a diari», però a la que «giren la cantonada tornen».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento