Fugen després d’atropellar mortalment una dona a la vorera

El cotxe va sortir-se de la via, va arrencar una font i va emportar-se per davant la víctima, que estava asseguda en un banc
El cos de la víctima, entre el cotxe i el banc, ahir.
El cos de la víctima, entre el cotxe i el banc, ahir.
Manolo S. Urbano
El cos de la víctima, entre el cotxe i el banc, ahir.
Una dona de 50 anys, Dolli Sonia M. L., va morir atropellada ahir a la tarda per un cotxe que va xocar contra el banc en què estava asseguda. Els ocupants del vehicle es van donar a la fuga, tot i que al tancament d’aquesta edició va ser detingut el possible conductor del vehicle, Carlos Eduardo M.R., de 36 anys, que estava declarant en dependències de la Guàrdia Urbana.
 
Els fets van tenir lloc cap a les 17.15 hores quan un Ford Fiesta va envair la vorera de la confluència del passeig Maragall amb l’avinguda Borbó, va arrencar una font pública i va atropellar Dolli Sonia M.L. El banc en què estava asseguda la víctima va quedar destrossat i el cadàver va quedar a terra, a l’espera de ser aixecat pel jutge i davant la mirada de desenes de veïns que envoltaven el cercle policial.
 
El cotxe també va quedar molt danyat i estava tal i com els seus ocupants el van deixar abans de fugir: amb les portes obertes i amb l’airbag del pilot accionat.
 
Altres casos similars recents
 
11-12-2000: Un noi de 21 anys atropella mortalment dos operaris a la ronda Litoral i es dóna a la fuga.
 
18-11-2003: Un home atropella i mata una àvia al carrer Camèlies.
 
10-01-2004: Un motorista atropella i també mata una dona a Cornellà.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento