L’espai Fòrum tancarà per la nit a l’hivern per evitar el vandalisme

Un any després de la inauguració de l’esdeveniment, encara segueixen les obres. Confien tenir-ho tot acabat per la Mercè
El recinte del Fòrum estarà tancat al públic per les nits durant la temporada d’hivern per evitar possibles actes vandàlics, segons va avançar ahir l’alcalde de la ciutat, Joan Clos. La intenció és que aquestes tanques facin del recinte una zona segura i, al mateix temps, preservar el «patrimoni de la ciutat», segons Clos.
 
L’anunci de l’alcalde es va fer ahir, durant una visita al recinte Fòrum, en motiu de l’aniversari de la inauguració de l’esdeveniment.
 
Sis mesos més
 
Segons les previsions, encara queden sis mesos d’obres per acabar d’instal·lar la segona gran placa fotovoltaica, mentre que l’edifici Fòrum, de forma triangular, obrirà amb noves exposicions durant les festes de la Mercè. Per altra banda, el que sí estarà obert properament és la zona de banys, que gestionarà Barcelona de Serveis Municipals (B:SM), el Centre de Convencions, que ja funciona al 100%, i la resta del recinte, on se celebrarà el Primavera Sound i les festes de la Mercè.
 
Inversió per mantenir la sorra
 
La ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona, i l’alcalde Joan Clos van firmar ahir un acord per construir vuit espigons més que assegurin el manteniment de la sorra a les platges. L’acord, pendent des de 1992, permetrà treballar l’any vinent i que els espigons, que «faran que la sorra es quedi a la platja», estiguin acabats en dos anys, segons Narbona. La transformació d’aquest espai, on estarà el Zoo Marí, val 65 milions i permetrà la creació de dues platges més. El portaveu de CiU a Barcelona, Joan Puigdollers, va criticar que la Barceloneta té menys sorra que mai i que el passeig Marítim «està brut i fet un desastre». Des del PP també van denunciar la «deixadesa» de les platges.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento