La Veu del Carrer 

Trobats i Entrevistats a la ronda Sant Pau.
Luís Muñoz. Administratiu, 50 anys

«Hi ha coses més importants que els parquímetres». «Els meus fills han tingut problemes al metro amb bandes juvenils. Cada cop n’hi ha més i més inseguretat. Crec que hi ha coses més importants que els parquímetres i els diners que es gasten en això que es podrien destinar a altres coses».

Rosa Candal. Jubilada, 66 anys

«El canvi als euros a mi m’ha anat molt malament». «Soc vídua i trobo que et fan una pensió molt petita. A mi el canvi als euros m’ha anat molt malament. Els estrangers poden venir de vacances però nosaltres no podem marxar... a no ser que sigui amb la Imserso!... Però no és molt barat».

Mireia Herranz. Comerciant, 29 anys

«El pis és meu però també dels meus pares». «Em preocupa el preu de l’habitatge. Tots els meus amics estan sense pis. Jo ja en tinc, però només des de fa un any. M’ha costat molt trobar-lo, vaig patir bastant. El pis és meu però també dels meus pares. Sola no hagués pogut pagar-lo».

Concepció Roca. Dependenta, 44 anys

«Ahir em van robar una bossa a la botiga». «Em preocupa la inseguretat. Ara estic sola a la botiga i ahir em van robar una bossa. O sinó s’emporten una sabata. Són xorrades perquè ja em diràs què n’han de fer d’una sabata! No només hi ha inseguretat aquí, a la Barceloneta passa el mateix».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento