SALIR HOY

Exposició

Rusiñol. Es mostra una selecció d’elements del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l’Institut del Teatre com ara pintures, retrats, caricatures, manuscrits, llibres, esbossos, teatrins, figurins, fotografies, cartells i programes de mà, tant de produccions originals com de posteriors. L’Auca del senyor Esteve, editada per Santiago Rusiñol l’any 1907, és la peça central.

* Biblioteca de Catalunya. Hospital, 56. Gratis. Fins al dia 25 de març.

Conferència

Cinema de les cultures. La pel·lícula uruguaiana Wisky serà avui objecte de debat amb la moderadora Margarita Solari dins el cicle Altaveu per al coneixement i la difusió de les cultures de l’entitat Amics de la Unesco.

* Mallorca, 207. De les 19.15 a les 21.15 hores. Preu: 3 euros.

Mites femenins de Hollywood. El periodista Jorge de Cominges imparteix una conferència a l’Auditori de Caixa Sabadell per parlar de les dones que han marcat el passat i el present de la indústria cinematogràfica més poderosa del planeta.

* Carrer d’en Font, 1 de Sabadell. A partir de les 19.00 hores. Gratis.

Dansa

Ballet Imperial Rus. La formació de dansa clàssica que dirigeix Gediminas Tarandá, avui present a Barcelona, representa al teatre Tívoli un programa basat en l’immortal ballet El llac dels cignes de Txaikovski.

* Casp, 10. Avui a les 21.00 hores. Preu: 21, 24 i 27 euros. Fins al dia 29 de març.

Música

Ester Formosa. El Teatre Nacional cedeix el seu espai a una activitat musical que pretén donar veu a sis dones de la cultura musical catalana. Per l’escenari de les Glòries han passat la Dolo Beltrán de Pastora i Mayte Martín.

* TNC. Pl. de les arts, 1. A les 20.00 hores . 12 a 17 euros.

Infància i Sida. Les Cotxeres del Palau Robert acullen avui el concert del Brossa Quartet de Corda, dins del programa de concerts Units per la infància, units contra la Sida. Aquest és un projecte que compta amb el recolzament directe d’Unicef. La cita es desenvolupa sota el programa Músiques de l’Holocaust.

* Palau Robert. Pg. de Gràcia, 107. A les 20.00 hores. Gratis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento