La veu del carrer

Trobats i entrevistats al carrer Llacuna
José Antonio Pérez. Informàtic, 35

«El 22@ no és un barri humanitzat». «Estan intentant humanitzar el barri, però amb empreses que no sé si l’humanitzaran. No hi ha vivendes, sinó que el que abans era un polígon industrial ara ho continua essent però tecnològic i menys brut. Segueix sense estar humanitzat. Sóc de Sant Andreu i, com a barri, em quedo amb el meu».

Mª Asunción Blanco. Hosteleria, 38

«La remodelación del barrio está atrayendo gente nueva». «Vivo y trabajo aquí. Me parece bien la remodelación que se está haciendo en el barrio, aunque las obras siempre son molestas. Se están construyendo viviendas y eso está atrayendo nueva gente que viene a vivir aquí. Antes estaba hecho polvo... ¡ahora sí que será Pueblo Nuevo!».

Ramón Nicolás. Administratiu, 64

«M’he de jubilar, però he demanat una pròrroga per treballar cinc anys més». «D’aquí poc em jubilo, però em falta temps de cotització i he demanat una pròrroga per treballar cinc anys més que estan estudiant si me la concedeixen. A més, em trobo bé, no tinc ganes de jubilar-me. No em veig jugant a la petanca o fent viatges amb l’Imserso».

Marga Peris. Administrativa, 33

«Falten guarderies». «Tinc un nen de 21 mesos i el porto a una guarderia privada. Ni vaig intentar portar-lo a la pública perquè sabia que és difícil entrar. A la privada hi ha llista d’espera, però tens més possibilitats. Ara traslladen la guarderia i hauré d’agafar el tramvia per portar-lo. Falten guarderies».

Aldo Giraldi-Magnan. Profesor, 34

«Barcelona me gusta, pero el ruido no». «Soy peruano, pero mi familia es mitad inglesa y mitad italiana. Llevo cinco años en España y primero estuve en Madrid. Barcelona me gusta, me vine por la playa... además lo tengo todo cerca. Pero el ruido de España molesta mucho, es muy fuerte».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento