Els pisos socials per a joves de la Gran Via acumulen deficiències

Els veïns només fa un any que hi viuen i tenen una llarga llista de coses per arreglar. El Patronat diu que són «problemes normals».
Humedades en uno de los techos del edificio.
Humedades en uno de los techos del edificio.
Manolo S. Urbano
Humedades en uno de los techos del edificio.
Els joves que van tenir la sort de trobar plaça en els pisos públics de la Gran Via 120, que va sortejar l’Ajuntament l’abril de 2003, només porten un any com a inquilins, però ja amb una llarga llista de «deficiències» que cal arreglar.

Fonts del Patronat Municipal de l’Habitatge (PMH) van explicar ahir que es tracta d’una promoció molt gran (230 pisos) i que aquests desperfectes són «els problemes normals en l’acabament de qualsevol obra nova».

Goteres quan no plou

Un dels veïns de l’edifici, Sergi Franquesa, va denunciar a 20 minutos que han tingut «goteres per tot arreu» i diverses fuites que van fer el pàrquing gairebé «inservible». A més, l’ascensor «s’espatlla molt sovint» i van trigar molt a posar les rentadores (que són comunes). També va lamentar el poc cas que els fan des del Patronat quan denuncien algun problema.

Fonts del Patronat van explicar que, fins ara, el manteniment estava en mans de la constructora San José SA, responsable de les obres, i que bona part dels problemes existents són per culpa de l’incivisme d’alguns inquilins. Per aquest motiu, ampliaran l’horari laboral del conserge que actualment només està pel matí, una altra de les demandes dels veïns.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento