El Brasil de la ‘gran manzana’

L’energia i la sensualitat es donen la mà al projecte del quartet novaiorquès Brazilian Girls. Mentrestant, l’electrònica entra en la música clàssica amb un nou certamen.
Els novaiorquesos Brazilian Girls, calidesa a ritme salvatge. (Arxiu)
Els novaiorquesos Brazilian Girls, calidesa a ritme salvatge. (Arxiu)
Els novaiorquesos Brazilian Girls, calidesa a ritme salvatge. (Arxiu)
El quartet que assalta aquesta nit la sala Apolo no prové de les càlides terres del Brasil ni de les seves platges paradisíaques. Ve des del nord del continent nord-americà (Nova York) i, tot i que el nom del grup pugui conduir a errors, Brazilian Girls, només hi ha una dona entre els components.La calidesa, però, està present en la seva música i en el disc homònim amb què van debutar l’any 2005. Ara és el moment de mostrar-se més salvatges amb un segon enregistrament, Talk To La Bomb (Nou de la Rambla, 113; 21.30 h; 15 i 18 euros).

A la mateixa sala, el Cuarteto de Nos traslladarà la mateixa formació original amb la que van debutar al 1986 a l’Uruguai, on han publicat un total d’11 discos (Nou de la Rambla, 113; 21.00 h; 15 i 18 euros).

* Més informació a la pàgina web www.sala-apolo.com.

Festival d’extrems melòdics

L’Auditori posa en marxa un experiment que passa per dedicar un festival, Disgressions, als projectes que posen en comú la música contemporània, el rock i l’electrònica. La formació que millor s’ho fa amb aquestes fusions actua avui per obrir boca: l’ensemble austríac-germànic Zeitkratzer (Lepant, 150; 2100 hores; 12 euros).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento