La Generalitat denega l'autorització per instal·lar un saló recreatiu a la Rambla de Gavà

  • S'hi pretenia instal·lar un complex d'oci de tres plantes al centre de la ciutat.
  • La Direcció General de Tributs i Jocs ha considerat l'ha rebutjat "per la possible incidència negativa per a la població".
  • Diverses entitats de veïns es van aplegar en una plataforma per parar el projecte.
Máquinas tragaperras.
Máquinas tragaperras.
WIKIPEDIA
Máquinas tragaperras.

Veïns i Ajuntament de Gavà portaven setmanes de mobilització i finalment han aconseguit el seu objectiu: la Rambla de Maria Casas no tindrà un gran saló recreatiu de tres plantes. La Direcció General de Tributs i Jocs de la Generalitat ha denegat finalment l'autorització per ubicar les instal·lacions al centre de la ciutat.

Segons fonts del Departament d'Economia i Coneixement de la Generalitat, la Direcció General de Tributs ha tingut en compte els informes presentats per l'Ajuntament de Gavà, on es desaconsellava la instal·lació d'aquest saló en un punt tan cèntric i proper a centres escolars i a un parc públic. "S'ha denegat per la possible incidència negativa per a la població", confirmaven.

L'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, ha agraït a la plataforma ciutadana creada expressament per combatre el projecte i a la resta de grups municipals "el seu suport i implicació per evitar que la Rambla aculli un negoci com aquest" i s'hi ha referit com "una activitat que repercutiria negativament sobre el medi social i urbà i concretament sobre els nostres infants i joves".

"Té un parc públic a tocar, és una zona de pas de col·legis,... no té cabuda al lloc on el volien ubicar", exposava Torcuato Manuel Fernández, portaveu de la Plataforma Ciutadana de Gavà Rambla Maria Casas. "Ens posa els pèls de punta", afirmava abans de conèixer la notícia per la qual els veïns han batallat durant mesos. S'han organitzat tota mena d'actes i s'ha aconseguit aplegar totes les entitats veïnals.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento