cançoner vital, Boig
El grup saragossà Le Punk, avui a la 2 d’Apolo. Bandabardó actua a Bikini i La Cabra Mecánica a la Salamandra de L’Hospitalet. (Arxiu)
La Cabra Mecánica, els italians Bandabardó, la música d’autor de Feliu Ventura... la nit de dijous és, sobretot, musical, a jutjar per la quantitat i varietat de productes per escollir, als que cal afegir la proposta alternativa de Le Punk a l’Apolo.

Lichis (Miguel Ángel Hernando) col·labora en la campanya en defensa de la música en directe amb un concert gratuït a la sala Salamandra de L’Hospitalet (Av. Carrilet, 301; 22.00 h; gratis; aforament limitat ).

L’energia italiana de Bandabardó es materialitza en un nou disc, Fuori Orario, el d’una banda vitalista i alegre, de les més vistes en viu al seu país, i amb més de deu treballs publicats. Avui a la sala Bikini (Déu i Mata, 105; 21.00 h; 10 euros). Feliu Ventura presenta al Barnasants Alfabets de futur, l’al·legat social i ecologista del de Xàtiva (Centre Cultural Barradas; Rbla. Just Oliveras, 56 de L’Hospitalet; 22.00h; 12 euros). Le Punk sona a bar i a tots els ritmes que hi transiten. Toquen a l’Apolo amb el segon treball No disparen al pianista (Nou de la Rambla, 113; 20.30h; 10 euros).

Llibert Fortuny, d’homenatge

Miguel Angá Díaz, un dels més destacats representants de la rítmica afrocubana recent, rep aquesta nit a l’Audtori l’homenatge de Llibert Fortuny, Chano Domínguez i Omar Sosa, dins del Festival de Percussió (Lepant, 150; 22.00 h; 15 euros).