Saura vol que «totes les drogues» siguin legals

Interior pretén així combatre el narcotràfic.
El conseller d’Interior, Joan Saura, va advocar ahir per legalitzar «totes les drogues», no per estimular-ne el consum, sinó per combatre el narcotràfic i les malalties que porten associades. «Sempre ho he defensat», va assegurar ahir en una entrevista a TV3.Saura creu que la prohibició parcial de les drogues no és la millor manera que no es prenguin les substàncies estupefaents. Va dir que a l’Estat espanyol hi ha un gran nombre de persones que moren per malalties atribuïdes al consum d’alcohol.

El portaveu del Partit Popular, Daniel Sirera, va demanar la destitució de Saura per voler convertir «Catalunya en el paradís de les drogues».

Mayol no és ‘antisistema’

Saura es va queixar de l’ús polític de la seva relació sentimental amb Imma Mayol, tercera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, i també membre d’Iniciativa per Catalunya Verds. «No es pot traspassar el límit d’utilitzar la relació entre dues persones per fer una crítica política», va lamentar.

Mayol, que s’havia declarat «antisistema», ja ha matisat que és «inconformista, d’esquerres, ecologista i feminista», però «mai antisistema». Va reconèixer que ho va dir «en calent».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento