Campanya de la Taula del Tercer Sector Social per implicar més la societat contra la pobresa

  • El lema de l'acció és 'Tu formes part de la solució'.
  • La Taula agrupa 32 federacions i 4.000 entitats socials.
  • Del 27 al 29 de novembre se celebrarà el IV Congrés del Tercer Sector Social.
dos de cada cuatro ancianos no pueden mantener su casa a una temperatura adecuada.
dos de cada cuatro ancianos no pueden mantener su casa a una temperatura adecuada.
EP
dos de cada cuatro ancianos no pueden mantener su casa a una temperatura adecuada.

La institució que representa el conjunt de les entitats socials catalanes es coneix com la Taula del Tercer Sector. En total, agrupa 32 federacions i grans organitzacions i 4.000 entitats socials no lucratives. La Taula va crear-se l'any 2003 per iniciativa de les entitats sòcies.

El Tercer Sector Social es dedica diàriament a la defensa de les persones i les situacions de vulnerabilitat social que pateixen a casa nostra. S'intenta influir sobre la ciutadania i les institucions per anar cap a una societat amb menys pobresa i menys desigualtats.

Dins d'aquest marc d'actuacions, la Taula del Tercer Sector ha engegat la campanya Tu formes part de la solució, que pretèn sensibilitzar la societat civil per tal que col·labori amb les entitats socials catalanes que treballen per als col·lectius més afectats per la greu crisi econòmica. Es vol promoure a més la participació i el voluntariat en aquestes entitats i mostrar el treball que realitzen.

La campanya es posa avui dilluns en marxa, abans del IV Congrés del Tercer Sector Social, del 27 al 29 de novembre. L'espot de la campanya ha estat produït de manera desinteressada per la productora Mediapro. Des del portal específic www.tuformespartdelasolucio.cat inclourà, entre d'altres iniciatives, una borsa de voluntariat.

El IV Congrés del Tercer Sector Social coincideix amb l'Any Europeu de la Ciutadania. I  la campanya de comunicació i sensibilització Tu formes part de la solució convida els ciutadans a implicar-se més en la defensa dels drets socials i d'una societat amb menys desigualtats, d'acord amb l'eslògan del IV Congrés del Tercer Sector Social.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento