Anul·len 1.900 multes posades per l’embolic del carnet d’àrea verda

Els veïns havien pagat, però no tenien el nou distintiu. L’Ajuntament admet l’error. Els afectats van denunciar el cas a 20 minutos.
L’Ajuntament de Barcelona s’ha vist obligat, a través de l’empresa municipal Barcelona de Serveis Municipals (B:SM), gestora de l’estacionament en àrea verda, a admetre que haurà d’anul·lar les 1.900 multes que els vigilants d’aquestes zones havien imposat als cotxes dels veïns que no tenien el distintiu del 2007, tot i tenir visible l’enganxina de l’any 2006.Els afectats es van queixar i van assegurar que els havien multat, tot i haver pagat l’any, però que encara no havien rebut la nova enganxina.

El regidor de Mobilitat i Seguretat, Ferran Julián, va anunciar ahir la mesura, en el transcurs de la Comissió de Mobilitat, en resposta a una pregunta del PP, després de la denúncia pública que van fer els afectats a través de 20 minutos el 12 de gener.

Alguns veïns van reaccionar de forma airada quan la grua els va retirar els vehicles, sense atendre a raons, com a infractors de l’àrea verda. L’Ajuntament, per evitar situacions similars enviarà una carta a tots els residents que fan ús d’aquest servei d’estacionament, per tornar-los a explicar els tràmits a realitzar i el procés d’al·legació.

El regidor va justificar l’error municipal amb la diversitat de renovacions que hi ha en els distintius. Alguns es renoven automàticament, d’altres, especialment si es canvia de cotxe, han de tornar a iniciar tot el procés. Julián també va admetre un altre error, el fet d’haver multat abans del dia 10 de gener, quan ell mateix havia promès que hi hauria un període de tolerància.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento