Acusats d’usurpació per ‘okupar’ un pis i deixar el propietari al carrer

Els ocupants diuen que els han estafat i que han pagat un lloguer.
Carles Veiret, propietari d’un pis al número 72 del carrer Urgell, viu des de fa un mes i mig a casa d’un amic perquè el seu habitatge està okupat per quare ciutadans xilens.Els ocupants afirmen que van llogar el pis després de veure un anunci en un locutori i que van pagar per avançat 900 euros. A més, asseguren que tenen un contracte verbal amb una persona.

Sentiment d’impotència

Veiret va explicar ahir la seva impotència perquè, després d’haver denunciat el cas, els Mossos no poden desallotjar-los fins que ho autoritzi un jutge.

El 4 de gener passat, la policia va identificar els inquilins, dos homes i dues dones, i els va imputar un delicte d’ocupació il·legítima i un altre d’usurpació de llum i aigua.

Veiret es troba «desemparat i sol» i recomana que si algun propietari li passa el mateix no avisi la policia i actuï com ho fan els ocupants.

Ahir el president de l’Associació de Propietaris, Lluís Miquel Pahissa, va aconsellar el mateix i va explicar que fa unes setmanes va fer fora d’un dels seus pisos uns ocupants després de canviar el pany quan no hi eren.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento