Els dimonis que tots portem dins nostre

És la primera vegada que la Sala Beckett inclou en la seva programació un text del suec Lars Norén.
Imatge del cartell de l’espectacle ‘Dimonis’. (Arxiu)
Imatge del cartell de l’espectacle ‘Dimonis’. (Arxiu)
Imatge del cartell de l’espectacle ‘Dimonis’. (Arxiu)
La desgràcia pròpia és menor quan qui t’envolta també la pateix. Això deuen pensar els protagonistes d’aquesta obra. Dimonis és el trist reflex de com sovint les persones arrosseguen als qui tenen a prop cap a la seva pròpia infelicitat.El Frank i la Katerina porten junts des de fa ja temps però passen per moments difícils. La mort de la mare d’ell fa que la situació s’agreuji i, per no passar aquest mal tràngol tots sols, decideixen convidar els veïns a casa seva la nit del funeral.

L’enemic a casa

La parella, pares de dos nens, no sap l’error que ha comès en accedir a l’invitació.

L’esperit autodestructiu del Frank i la Katerina els arrossegarà fins a fer-los descobrir la fragilitat de la seva pròpia relació. Una situació de la que tots quatre voldran fugir.

Dimonis és la primera obra de Lars Norén representada a la Sala Beckett (fins el 7 de gener). Es tracta d’un dels dramaturgs suecs més reconeguts, amb influències d’autors com Henrick Ibsen o Ingmar Bergman. Els seus textes giren al voltant de les relacions familiars, la tirania dels pares i l’esperit rebel dels fills. Dirigida per Lurdes Barba, es interpretada per Jordi Collet, Xavier Ripoll, Àurea Márquez i Daniella Corbo.

* Sala Beckett. Alegre de Dalt, 55. De dimecres a dissabte, a les 22 hores; diumenges, 19 hores. Preu entrades, 12 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento