Barcelona saluda a la Mobile World Capital a cinc dies del Congrés mundial de mòbils

  • Barcelona trasllada a la Fira de l'Hospitalet el Mobile World Congress.
  • La ciutat és per vuitè any consecutiu la seu del certamen tecnològic.
  • S'esperen més de 70.000 visitants de 200 països diferents.
Visitantes del Mobile World Congress.
Visitantes del Mobile World Congress.
ARCHIVO
Visitantes del Mobile World Congress.

Més de 47.500 persones van donar la benvinguda a la Mobile World Capital, la capitalitat de Barcelona dins el sector del mòbil, amb un moviment social anomenat Welcome Mobile World Capital Barcelona, que del 4 a l’11 de febrer, va rebre més de 47.500 missatges de benvinguda i també fotografies.

Aquests missatges s’han mostrat en quatre mòbils gegants instal·lats a L’Illa Diagonal, l’Estació de Sants, La Maquinista i Gran Via 2 de L’Hospitalet.

La Mobile World Capital és una iniciativa que té com a objectiu fer de Barcelona el centre neuràlgic de les tecnologies mòbils més enllà de la celebració del Mobile World Congress entre els dies 25 i 28 de febrer. Es busca que persones,institucions i empreses treballin conjuntament per assolir aquesta fita, tot aprofitant el potencial de Barcelona i el seu entramat tecnològic.

Capital mundial del mòbil fins al 2018

La capitalitat, que de moment és vigent fins al 2018, ha estat impulsada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, la Fira de Barcelona i el GSMA, l’entitat que agrupa a les principals empreses del sector del mòbil.

Dilluns passat, el Patronat de la Fundació MWCapital va aprovar ubicar-se a l’edifici Media-TIC del districte del 22@, de 2 plantes i 2.800 metres quadrats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento