Dos morts a trets en un sol dia a Lleida i Òrrius

En principi, els dos crims no tenen cap connexió.
El mort tirotejat a Lleida. (L. Dominique / Efe)
El mort tirotejat a Lleida. (L. Dominique / Efe)
El mort tirotejat a Lleida. (L. Dominique / Efe)
Dos tirotejos mortals en un dia. Un jove de 26 anys a Lleida va morir ahir al matí després que un individu encaputxat li disparés dos trets. Al vespre, un altre home va ser assassinat també a trets a Òrrius.El primer tiroteig amb víctima mortal va passar poc després de les 7.30 h davant del número 13 del carrer Riu Ter, al barri lleidatà de Cap Pont.

El jove es trobava, segons alguns veïns, dins del seu cotxe quan un home encaputxat va disparar-li dos trets i es va donar a la fuga.

Els Mossos no descarten cap hipòtesi, tot i que per la identitat del difunt fan difícil sospitar que es tracti d’una venjança o d’un delicte relacionat amb bandes mafioses. Els agents de la policia van acordonar la zona i van muntar un dispositiu policial per localitzar l’autor i l’arma del crim. No es descarta que l’homicida comptés amb la col·laboració d’un segon individu durant la fugida.

Mentre la investigació continua oberta, el jutge encarregat del cas ha decretat secret del sumari.

Sobre el tiroteig d’Òrrius, al tancament d’aquesta edició només va trascendir que un home va morir assassinat, sent al cotxe, pels trets que li va disparar un altre home, segons el relat dels testimonis.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento