Un detingut per l’homicidi de l’exregidora de CiU a Igualada

Els investigadors descarten el mòbil passional i apunten al transtorn mental del sospitós de cometre l’assassinat.
Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un individu, amb les facultats mentals pertorbades, com a sospitós de ser l’autor de l’assassinat de Francesca Castelltort, la exregidora de CiU a l’Ajuntament d’Igualada, que va ser trobada morta dimecres a un pis de la seva propietat.La policia autonòmica descarta que el crim tingués motivacions passionals així com que estigués relacionat amb violència domèstica. El detingut no té cap relació de parentiu amb la familia.

La dona va aparèixer dimecres al migdia assassinada a l’interior del pis de la seva propietat, que havia heretat dels seus pares, en un immoble de tres plantes al carrer d’Òdena i que actualment es trobava en obres de reforma, pel que els veïns ja s’havien habituat a veure-hi gent. El detingut tindria relació familiar amb algun dels operaris o constructors de l’obra.

El seu marit va denunciar la desaparició el mateix dimecres, després que durant el dia anterior no aparegués pel domicili del matrimoni.

Molt coneguda a la ciutat

El detingut es troba en les dependències dels Mossos a Igualada en espera d’entrar a disposició judicial. El secret de sumari decretat pel jutge podria aixecar-se després de la declaració, que s’espera sigui al llarg d’avui.

Francesca Castelltort, de 55 anys, era molt coneguda a Igualada, no només per haver estat cinc anys regidora de CiU, sino per la seva estreta vinvulació amb el teixit associaciatiu de la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento