Veus reunides per cantar a l’esperança a Barcelona

  • L’Auditori rep diumenge una actuació a benefici de la investigació de la malaltia.
  • Els talents artístics europeus més emergents s’apleguen al voltant del Mercat de les Flors fins al proper diumenge sota el paraïgua del Festival Salmon.
Josep Maria Castellet, president de Edicions 62.
Josep Maria Castellet, president de Edicions 62.
J. Casañas
Josep Maria Castellet, president de Edicions 62.

Sempre hi ha una esperança en la lluita contra el càncer. Diumenge, es reuneixen a l’Auditori algunes d’aquestes Veus per a l’esperança en un concert solidari que destinarà la recaptació de les entrades a la investigació d’aquesta greu malaltia. La soprano Montserrat Caballé ha hagut de declinar la seva presència a l’actuació per motius de salut. Però sí que hi seran la seva filla Montserrat Martí, Joan Pons, Jaume Aragall i Paata Burchulatze, entre altres músics i artistes d’alt nivell.

Ajut a la tasca del Clínic

Aquesta cita amb la música i la solidaritat avalada per veus conegudes del panorama líric nacional i internacional busca donar un important impuls a la tasca realitzada per l’Hospital Clínic de Barcelona en la lluita contra el càncer. Tots els artistes participants cediran dessinteressadament les seves veus i interpretacions a aquesta noble causa. Aquest concert celebra la seva primera edició engegada pel doctor Pere Gascón, cap d’Oncologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, i amb una llarga trajectòria professional en l’àmbit de la recerca del càncer. Gascón està al capdavant d’aquesta iniciativa des del mateix Clínic, un centre de referència en recerca i en oncologia.

L’objectiu del seu equip consisteix en promoure i coordinar l’atenció integral al malalt, incloent la prevenció, el diagnòstic i el tractament. Iniciatives com la de diumenge a l’Auditori ajuden a millorar la qualitat de vida de malalts i  familiars gràcies a ciutadans i artistes solidaris. Fitxa: Auditori (Lepant, 150)> Dies: diumenge a partir de les 19.00 hores. Preu de les entrades: de 25 a 100 euros. Pàgina web: www.auditori.cat.

El compromís d’edicions 62

La Biblioteca Jaume Fuster acull El compromís pop, mostra dels primers anys de l’editorial (el seu president, Josep Mª Castellet, en primer pla).

El talent emergent, al Mercat

Els talents artístics europeus més emergents s’apleguen al voltant del Mercat de les Flors fins al proper diumenge sota el paraïgua del Festival Salmon. Un total de 18 cases de dansa es reuneixen en aquesta cita cultural que exhibeix als espectadors petites finestres dels seus treballs i projectes. El certamen també s’articula com una trobada entre els creadors que visiten la ciutat i els del territori. Divendres i dissabte es presenta el muntatge Loser Kings, la darrera obra de la companyia Umma Umma Dance  i  també dissabte i diumenge, actúa Patricia Caballero (Lleida, 59; www.mercatflors.org; Preu:6 i 10 euros).

Programa de Tardor de la Fàbrica del Sol

Aquest equipament mediambiental dedica la seva programació d’actes de tardor al consum responsable. Durant aquest trimestre s’ofereixen 18 activitats gratuïtes. Dissabte es dedica al slow fashion. Si t’agrada la moda, explora com funciona el sector i quins efectes ambientals i socials aporta. Dissabte de les 10.00 a les 14.00 hores. Pg Salvat Papasseit, 1. Gratis. Més informació al web www.bcn.cat.

VIII Fòrum contra les Violències de Gènere

L’Espai Francesca Bonnemaison acull els dies 15,16 i 17 de novembre aquesta trobada i V Fòrum Europeu en el que es pot participar amb una inscripció individual o bé col·lectiva gratuïtes (places limitades). El proper dia 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones, i la jornada també té diverses activitats programades. El 4 de desembre s’organitza a Luz de Gas el concert solidari Trenquem el silenci! Sant Pere Més Baix, 7. Més informació: www.violenciadegenere.org.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento