El festival Grec comença gratis

  • El festival d'estiu de Barcelona arrenca dissabte convidant al doble de Canteca de Macao i La Troba Kung-Fú.
Joan Garriga, de la Troba Kung-Fú.
Joan Garriga, de la Troba Kung-Fú.
ARXIU
Joan Garriga, de la Troba Kung-Fú.

L’espectacle inaugural del Grec és d’accés lliure per primer cop en molt de temps en la història del festival d’estiu de Barcelona. Dissabte, el passeig Lluís Companys s’omple de música i de teatre amb els concerts de Canteca de Macao i La Troba Kung-Fú (a les 21.00 i a les 23.00 hores, respectivament) i amb el muntatge de teatre aeri Pedalejant cap al cel (a les 22.30 i a mitjanit) de 20 minuts de durada.

La festa gratuïta d’escena, rumba-rock i fusió mestissa comença amb la dosi d’optimisme, ball, sentiment i profunditat de Canteca de Macao. La seva proposta va plena de sons mediterranis i de ritmes llatins amb l’emoció com una única premissa de partida. Porten 10 anys de vida com a banda i el seu secret és fer ballar a qualsevol.

La Troba Kung-Fú són adients per a una gran festa popular com aquesta. Són sinònim de rumba catalana i fusió amb rock, dub, cúmbia, bugui-bugui i els més variats ritmes del món. Des del 2005, Joan Garriga i els seus escampen pel planeta la seva rumba sense complexes amb la mateixa energia que quan van començar a rodar en l’espectacle.

Màgia pels aires

La companyia belga Theater Tol s’exhibeix al passeig Lluís Companys amb un muntatge pensat per a tots els públics i amb un potent llenguatge visual i de fantasia. El teatre aeri eleva per sobre del terra ciclistes, violinistes, ballarines i un acròbata, penjats tots ells d’un carrusel gegantí a 30 metres d’alçada. Dissabte a partir de les 21.00 hores al Passeig Lluís Companys. www.bcn.cat/grec.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento