L’Orfeó de Sants... a expenses del jutge

L’Ajuntament els va oferir uns nous terrenys, on encara no s’hi pot traslladar.
L’Orfeó de Sants, l’entitat centenària sense ànim de lucre, ha canviat de seu, però encara no s’hi pot traslladar perquè els terrenys que van adquirir estan pendents d’una decisió judicial.Després de vendre l’antiga seu a una cadena de supermercats, ja que «no era apta pels nous usos i necessitàvem més espai» explica Miquel Vilaginés, secretari de l’entitat, l’any passat van adquirir terrenys catalogats com a equipaments «més econòmics que els solars del mercat lliure», entre els carrers Papín i Miquel Àngel.

Recurs paralitzador

El problema va sorgir quan l’entitat va entrar en litigi per desallotjar el solar, fet que ja s’ha aconseguit, però les persones que l’ocupaven van presentar un recurs i el jutge va aturar el projecte previst per l’entitat.

Disposen del permís d’obres, enllesteixen l’adjudicació d’obres, «però encara no podem executar-les», diu Vilaginés, perquè el jutge no ha alliberat l’ordre, tot i tenir l’entitat una sentència favorable.

Un gran edifici

Les obres, que es preveu durin dos anys, convertiran l’Orfeó en un edifici de set plantes –quatre soterrades, de les que tres seran aparcaments– amb una sala d’actes per a més de 250 persones.

Sants 21 L’Orfeó, la nova marca, continuarà oferint classes de cant, dansa i teatre i una escola de música dirigida pel violoncel·lista Gerard Claret.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento