Amb cognoms Marley i Ramone

El fill del gran Bob Marley, Ziggy , toca avui en la primera edició del B-Estival. Geni i figura de los Ramones, el bateria Marky Ramone, agafa les baquetes del punk diumenge a L’Hospitalet.
A l’esquerra, Ziggy Marley i a la dreta, amb el puny en primer terme, Marky Ramone.
A l’esquerra, Ziggy Marley i a la dreta, amb el puny en primer terme, Marky Ramone.
A l’esquerra, Ziggy Marley i a la dreta, amb el puny en primer terme, Marky Ramone.
Els fills dels grans artistes sempre tenen el repte de superar-se a sí mateixos i al seu cognom. Ziggy Marley n’és un exemple. Unit sempre a la música, l’artista va ser el conductor creatiu de The Melody Makers, format amb els seus germans.Però ja fa temps que va decidir iniciar la seva carrera en solitari, i en el concert d’aquesta nit presentarà el seu darrer disc, Love is my religion, un treball fet des del seu cor, en paraules pròpies.

En aquesta obra, Ziggy aprofundeix en els temes que ja va explorar en el seu àlbum debut, Dragonfly, amb lletres personals, socials i polítiques que conviden al coneixement d’un mateix. 12 cançons amb un clar so reggae, amanides amb percussions africanes i altres sabors musicals.

Aquesta nit també tocarà el camerunès Richard Bona i la seva barreja de funk, jazz, pop i ritmes afrocubans. (Poble Espanyol; Av. Marquès de Comillas, s/n; A les 20.45 h. Anticipada, 30€, taquilla, 35€).

La nit del ‘punk’

Ja són més de 30 anys els que Marky Ramone s’asseu als escenaris baquetes en mà. Bateria de los Ramones des del 1978 i fins els darrers dies del grup, Marc Bell feia temps que pertanyia al punk.

A punt va estar de fitxar per The Heartbreakers, però finalment es va decantar per la banda novaiorquesa i no va dubtar en canviar-se de cognom. Segons diu, sempre serà un Ramone.(Salamandra;  Enric Prat de la Riba, 258. Diumenge a les 22 h.Venda anticipada, 15€, taquilla, 18€).

* Més informació a www.b-estival.com i www.salamandra.cat.

Culte als queers

Joey, el cantant i líder de los Ramones, és un gran fan reconegut del grup que també actuarà amb Marky Ramone a Salamandra, The Queers. Considerada una banda de culte dins del punk-pop, aquest grup nord-americà porta més de 20 anys amb els seus riffs de guitarra i amb lletres poperes. Presentaran a la sala Salamandra de L’Hospitalet el seu darrer disc, Summer Hits nº 1.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento