Vol Ras pren la paraula

  • La Llei de Murphy ha inspirat la companyia gestual per fer el salt al teatre de text.
  • Actuen al Sant Andreu Teatre de Barcelona.
Dos actors de Vol Ras interpreten una dotzena de personatges parlats.
Dos actors de Vol Ras interpreten una dotzena de personatges parlats.
ARXIU
Dos actors de Vol Ras interpreten una dotzena de personatges parlats.

La novel·la negra de l’escriptora clàssica del gènere, Agatha Christie, i la llegenda urbana entorn la Llei de Murphy (la que diu que si alguna cosa pot anar malament, anirà malament) són els dos ressorts que han portat als mims Vol Ras a provar com es fa teatre parlat. L’espectacle  d’humor Murphy. Tragèdia a Handsome House es pot veure al Sant Andreu Teatre (SAT) en 6 funcions, d’aquest divendres al 29 d’abril. Tanca la programació 2011-2012 de la sala.

Víctimes de la mala sort

Els veterans Vol-Ras, parlen en escena prenent com a excusa i argument la 13ena Trobada oficial de Víctimes de la Llei de Murphy, que enguany representa una obra policíaca per part d’un grup de teatre. Malentesos i embolics diversos nodriran l’obra. Dos actors interpreten una dotzena de papers en una funció dins d’una altra funció que estarà farcida de mala sort, però sense deixar de banda l’humor marca de la casa. L’espectacle es va estrenar a Argentona (Maresme) el passat mes d’octubre.

Aquesta estrena suposa un gir en els 31 anys de vida d’aquesta companyia degana del gest escènic. Joan Faneca és el director i un dels intèrprets al costat de Xavier Amatller i Hèctor Boada.

Lluny queda ja el primer dels espectacles que va estrenar la companyia, Cavallet d’il·lusions, vist a les Festes de la Mercè de Barcelona del 1980.

*Neopàtria, 54. Avui a les 21.00 h; Dissabte a les 21.30 h i diumenge a les 18.30 h; Preu de les entrades: 16 euros. Més informació a les webs: www.bcn.cat/santandreuteatre i www.vol-ras.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento