Controlaran per Internet el volum de la música dels xiringuitos

L'Ajuntament utilitzarà un nou sistema per vigilar el volum de la música.

La nova campanya de reducció del soroll d’oci nocturn s’allargarà fins a finals de setembre i incorpora una prova pilot a les guinguetes de platja, que permetrà mesurar-ne per Internet el soroll.

També dobla el nombre de promotors ambientals de 16 a 38 (17 a Ciutat Vella, 6 a Gràcia i 15 a la resta de la ciutat). També hi haurà 10 mims.

Xiringuitos amb GSM

Els 16 xiringuitos incorporen un GSM, que detectarà automàticament l’augment dels decibels i enviarà les dades via internet. A més, els aparells musicals incorporaran un limitador de volum.

La prova es vol aplicar a tots els locals de Barcelona.

Plans especials a Ciutat Vella

De les 420 accions de sensibilització que es preveuen, 85 se centraran a Ciutat Vella, 45 en espais i places on hi ha moltes aglomeracions.

El districte comptarà amb 17 dels 38 promotors ambientals que visitaran els locals amb terrassa i els locals nocturns per conscienciar-los de la necessitat de respectar el descans dels veïns.

Les zones on més s’hi incidirà són la Plaça Reial, el Born, l’Arc del Teatre, el Raval i els carrers Escudallers, Tallers, Sitges i l’entorn del local La Paloma.

Els promotors entregaran folletons i piruletes amb la forma d’un senyal de trànsit, el logotip de la campanya.

NOTÍCIES RELACIONADES:

Mostrar comentarios

Códigos Descuento