‘Si guanya Catalunya, no guanya el PP’, nou lema del PSC per al 18-J

Els populars el consideren «indecent».
El PSC torna a citar al PP en el lema per al referèndum de l’Estatut del 18-J. Si abans era El PP utilitzarà el teu no contra Catalunya, ara és Si guanya Catalunya, no guanya el PP.José Zaragoza (PSC) va advertir: «No deixarem que l’estratègia d’insults i manipulació del PP ens calli l’opinió». El socialistes que gastaran 1,4 milions en la campanya, renuncien a fer servir la imatge de Maragall o Montilla i recorreran a «gent del carrer, improvisada», per fomentar el sí.

El PP va qualificar d’«indecent» el lema per enfrontar-lo amb Catalunya. També demanarà la reprovació del Govern per «utilitzar recursos públics per fer una campanya institucional en benefici» del vot favorable.

Felip Puig (CiU) considera «anticatalana» la decisió de la Junta Electoral Central  (JEC) contra la campanya institucional: «en tots els referèndums els governs han cridat i deurien cridar a la participació i mobilització». CiU  creu que el recurs presentat pel Govern prosperarà i es rebutjarà la decisió de la Junta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento