«Hem de millorar la qualitat de les botigues»

L’eix del carrer de Sants forma un binomi indissoluble amb el de Creu Coberta.
Plegats, ostenten el rècord de ser l’eix en línia recta més llarg d’Europa. Passejant pels dos carrers hi podem trobar unes 500 botigues.Com és la convivència entre dos eixos tan junts?

Físicament estem units, però històricament separats per l’existència de dues associacions de comerciants molt fortes i amb unes arrels molt profundes. Ara bé, treballem plegats en l’organització d’activitats. Tots els eixos defensem el comerç urbà i no ens fem la competència.

Aquest és un dels pocs eixos de Barcelona amb una clientela de barri i de ciutat.

Hi ve gent de tot Barcelona i de fora. I no deixem de potenciar aquesta tendència. Som l’eix que més inverteix en publicitat, tant en televisió com en ràdio i premsa. I fa anys que ho fem perquè estem convençuts que el nostre producte és el millor.

Són el millor eix?

No, tots els eixos són bons i, a més, mantenim molt bones relacions. La prova és la creació de la Fundació Barcelona Comerç, on hi estem agrupats. Tots tenim quelcom per valorar i per millorar.

I en el cas de l’eix del carrer de Sants, que cal millorar?

La qualitat de les botigues. És un greu problema que ens interessa a tots. Cal professionalitzar-les i buscar l’especialització. Això és el que ens diferenciarà a partir d’ara de la resta de comerços.

Com porten les obres de remodelació del carrer?

Ens falta acabar l’àrea que va de la plaça de Sants al carrer Brasil. Hem pogut comprovar que en el tram remodelat la gent es troba més a gust perquè es fa més agradable el passeig.

Com veuen l’arribada de l’AVE a Sants?

Amb expectació. Hi ha detractors i animadors. La gran sorpresa serà com quedarà la plaça de Sants, si d’alguna manera afectarà a nivell d’infraestructures o es veurà perjudicada a nivell d’accessibilitat. Tot i això, creiem que l’AVE donarà vida a la ciutat.

Quin benefici aportarà l’Any del Comerç?

Ens potenciarà encara més. Si ens movem no pararem d’organitzar esdeveniments, i cada cop tindrem idees noves.

Bio

Té 53 anys. Regenta una ferreteria. Fa sis anys que presideix l’eix del carrer de Sants.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento