Multa de 2.340 euros a tres arrestats a Canaletes

Una jutgessa de Barcelona imposa aquesta quantitat a tres dels sis imputats per robatoris a botigues.

La jutgessa del tribunal número 33 de Barcelona va imposar ahir penes per un valor total de 2.340 euros a tres dels sis imputats pels robatoris a botigues de roba durant la celebració del títol de la Champions a Canaletes.

Dos dels jutjats van acatar la multa mentre que un tercer  ha decidit presentar-ne un recurs. Els altres acusats estan esperant la sentència.

Més judicis al juliol

Pel que fa a la resta de detinguts durant les celebracions, la majoria estan pendent de judicis ràpids que se celebraran durant el mes de juliol.

Alguns dels arrestats esperen que s’acabin les diligències prèvies a un judici ordinari.

En el primer dels quatre judicis ràpids d’ahir, Antonio M.S., de 31 anys i veí de Viladecans, va ser condemnat a pagar una multa de 900 euros per emportar-se roba de la botiga Springfield de la Rambla.

Durant el segon procés, contra dos equatorians de 23 i 24 anys veïns de Barcelona, la jutgessa va imposar-los una multa de 720 euros a cada un, ja que va considerar que van robar a la mateixa botiga que l’acusat anterior.

Pel que fa a un altre judici doble, contra Cristian A.F. i Santiago L.U., la sentència ha quedat a l’espera de contrastar les versions de la policia i els acusats, ja que són totalment oposades.

El primer detingut assegura que va ser coaccionat per cinc joves, que el van agredir. El segon diu que només passava per allà i que no va robar res.

NOTÍCIES RELACIONADES:

Mostrar comentarios

Códigos Descuento