El Rei del pop alimenta la llegenda musical

  • El musical sobre Michael Jackson arriba amb noves coreografies previstes.
  • L’espectacle enceta a Arteria Paral·lel la seva segona temporada a Barcelona.
L'actor valencià que fa de Michael Jackson al musical.
L'actor valencià que fa de Michael Jackson al musical.
ARXIU
L'actor valencià que fa de Michael Jackson al musical.

Més de 250.000 espectadors van gaudir de la primera temporada del musical Forever King of Pop, que recorda el desaparegut rei del pop, Michael Jackson, de qui actualment es troba en marxa el judici per dirimir les responsabilitats de la seva mort. L’espectacle enceta a Arteria Paral·lel la seva segona temporada a Barcelona i, a més a més arrenca una gira espanyola i internacional.

Més cançons i efectes

Al muntatge s’afegeixen nous temes musicals, noves coreografies, artistes, vestuari, videos i efectes especials. En aquest xou es fa un recorregut pels grans èxits de Michael Jackson, en solitari i amb els Jackson Five: Billie Jean, Thriller, Bad, I Want You Back, Beat It o ABC, entre d’altres.

Xou avalat pels pares de l’artista

Més de 30 artistes fan possible Forever King of Pop dalt de l’escenari. L’obra incorpora sorprenents efectes especials, pirotècnia, un cor gospel i el protagonisme de Fran Jackson, qui encarna el cantant en els seus 17 anys de carrera fulgurant. El musical compta amb el vistiplau dels pares de l’artista.

*Av. Paral·lel, 62. Aquest divendres a les 21.30 hores; Dissabte a les 18.00 i les 22.00 hores; Diumenge a les 17.00 i les 20.30 hores; Preu de les entrades: de 29 a 54 euros. www.arteria.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento