Sales de petit format per a grans artistes

Sales de petit format per a grans artistes

Muntatge d'Eryn Rosenthal.
Muntatge d'Eryn Rosenthal. (Festival Lilliput.)
Ampliar
  • Un recorregut coreogràfic pels carrers del Raval obre el Festival Lilliput.
  • També inclou projeccions, xerrades i interpretacions improvisades.

I ja en van tres. El festival multidisciplinar Lilliput, que s’allunya dels grans escenaris de Barcelona i aposta per espais molt reduïts, celebra des d’avui i fins al proper 22 d’octubre la seva tercera edició.

Antigues porteries, conegudes també com quioscos d’escales, i aparadors de botigues són alguns dels llocs on es desenvolupa el Lilliput, que enguany recorrerà de nou el cor de Ciutat Vella, amb el Raval, el Gòtic i La Ribera com a principals cruïlles i com a eixos d’una nova ruta turística i cultural.

En aquest sentit, un recorregut coreogràfic ideat per la ballarina novaiorquesa, Eryn Rosenthal, entre els carrers Bonsuccés, Petritxol, Ferran i Sant Pere Més Alt serà l’encarregat d’obrir aquesta tarda (19 hores) el certamen que programarà també projeccions de documentals, instal·lacions, funcions teatrals, performances...

*Des d’aquest dijous i fins al dia 22. Tota la programació, horaris i llocs a la pàgina web www.festivallilliput.com.

Consulta aquí más noticias de Barcelona.

Síguenos en Facebook para estar informado de la última hora:
Publicada en la dirección url https://www.20minutos.es/noticia/1186472/0/sales/artistes/barcelona/ accede a la noticia online capturando este código en tu móvil Código QR

Hemos bloqueado los comentarios de este contenido. Sólo se mostrarán los mensajes moderados hasta ahora, pero no se podrán redactar nuevos comentarios.

Consulta los casos en los que 20minutos.es restringirá la posibilidad de dejar comentarios