La Paloma del soroll

Els veïns de la sala de ball denuncien que la música no els deixa viure
A partir del dijous a la nit, quan molts barcelonins i turistes comencen a sortir de festa, hi ha molts veïns que es posen a tremolar. En alguns casos, «les cadires i les copes de sobre la taula» segueixen el pas dels afectats i també comencen a moure’s.

Des de fa mesos, els veïns de La Paloma, al barri del Raval, s’han unit per fer un front comú en contra del soroll que surt d’aquest local, que fa un any que es va insonoritzar. Molts d’ells s’estimen més no donar el seu nom, però asseguren que fa temps que prenen pastilles per dormir i que de res serveix avisar la Guàrdia Urbana, perquè «ja ni venen».

Pancartes i denúncia

Després de moltes reunions, els afectats han decidit tornar a penjar pancartes per reclamar silenci als clients d’aquesta centenària sala de ball.

Si res no canvia, els afectats, que dimecres es van reunir amb l’Associació Contra la Contaminació Acústica, posaran una denúncia, segons van decidir durant la trobada.

L’única veïna que va voler dir el seu nom, Maria Isabel Pons, va explicar que ja ha estat «dos cops de baixa» per culpa del «cansament muscular que suposa no dormir a la nit».

Els veïns diuen que «a les 23.00 passa el camió de les escombraries, a les 2.00 netegen el carrer, a les 5.30 surten els clients de La Paloma i a les 9.00 recullen el vidre. Quan hem de dormir?». Des de la sala de ball no van voler fer cap declaració. jordi mumbrú

¿Vols sortir en aquesta secció? Explica’ns la teva història

No pots dormir pel soroll? Què et molesta? Escriu-nos a

noesven@20minutos.es Per fax al 934706257

Mostrar comentarios

Códigos Descuento