La SGAE ‘segresta’ l’Scenic per a les arts

Per a les arts escèniques, musicals i de l’entreteniment.
La Societat General d’Autors i d’Editors (SGAE) va presentar ahir el projecte de reconversió de l’antic Teatre Espanyol, posteriorment discoteca Studio 54 i sala Scènic.El nou espai de 2.500 metres quadrats obrirà la primavera del 2007 i ha estat rebatejat com el Paral·lel, tal  com ja va avançar 20 minutos. «Hem segrestat aquest espai pels próxims deu anys i tractarem de desenvolupar un centre cívic cultural», va esplicar ahir el president del consell de direcció de l’SGAE, Eduardo Bautista.

El futur del Teatre Arnau

La desafortunada metàfora de Bautista, el mestre de cerimònies de la presentació del projecte, va recordar el polèmic desallotjament del Teatre Arnau, ara fa un mes, i que estava okupat per diversos artistes.

El nou regidor de Cultura, Carles Martí, va afirmar que el Teatre Arnau es troba en un carreró sense sortida», situació en què «tard o d’hora haurem d’intervenir».

El projecte de l’SGAE estarà obert a totes les entitats, tot i que Bautista va puntualitzar que els «nostres socis tindran prioritat». El nou Paral·lel vol recuperar la tradició d’oci i cultura,   que evoca la zona, amb tecnologia punta.

L’espai tindrà un aforament d’entre 800 i 1.500 persones. El pati de butaques serà mòbil. I al primer pis hi haurà un restaurant de cuina d’autor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento