Els hotels comparteixen les seves vistes

  • Música, màgia, exhibicions, cinema, teatre...
  • Les terrasses de 36 hotels de Barcelona es presenten a tots els públics.
Terraza del hotel Arts de Barcelona.
Terraza del hotel Arts de Barcelona.
ARCHIVO
Terraza del hotel Arts de Barcelona.

Una setmana especial, de posada de llarg. Les terrasses dels hotels de Barcelona volen lluir les seves millors gales. En els darrers estius han esdevingut els espais de reunió més cosmopolita de la ciutat, on mentre es pren qualsevol cosa es pot gaudir de les vistes i d’una mica de fresca quan fa calor. I volen potenciar el seu poder de seducció. Per això, des d’aquest dimarts i fins dissabte celebren La Setmana de les Terrasses, en la qual participen 36 establiments de Barcelona.

Concerts, sessions de DJ, projeccions de cinema, espectacles de màgia, xerrades sobre literatura o gastronomia, i una exhibició de natació de les campiones d’Espanya juvenils són, entre d’altres, les activitats que es duran a terme. L’entrada serà lliure i gratuita.

A més a més, s’ha organitzat un concurs fotogràfic, A vista d’hotel, obert a totes les persones que assisteixin a alguna de les activitats d’aquesta setmana cultural. Consta de tres categories que premiaran les millors instantànies capturades des de la terrassa dels establiments que hi participen.

Amb permís del futbol

No tot és futbol. Els hotels ofereixen alternatives al partit de tornada de la semifinals de la Lliga de Campions entre el Barça i el Reial Madrid. El Barceló Raval presenta un recital de jazz de Mika Mills (19 h); el Me, una sessió del DJ Pablo Sánchez (19h); el Villa Emilia, una de DJNacho (20 h), i el Condes de Barcelona, un recital de música cubana (20.45 h). A l’Amèrica Barcelona hi haurà cinema( 20h) i al Rey Juan Carlos I, màgia. Abans, el Mandarín oferirà un recital (13 h) i l’Arts, un concert de cobla (18 h).

*Tota la informació sobre la setmana i el concurs a www.avistadhotel.cat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento