Govern i Renfe es reuneixen per augmentar la seguretat

Tren de Rodalies.
Tren de Rodalies.
ARXIU
Tren de Rodalies.

Reunió gairebé d’urgència. Representants de la Generalitat, entre ells els consellers d’Interior, Felip Puig, i el de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, es trobaran aquest dilluns amb responsables de Renfe i Adif per abordar la seguretat als trens i a les estacions de la companyia ferroviària després que divendres passat morís un vigilant a Castelldefels en enfrontar-se amb un passatger.

Segons va informar aquest diumenge el departament d’Interior, la reunió s’ha convocat per estudiar els protocols de seguretat que hi ha en les instal·lacions i millorar-los. Divendres, un vigilant de seguretat va perdre la vida després d’encarar-se a un jove (que ja està detingut) que s’havia mostrat violent amb altres passatgers. Ara s’està a l’espera dels resultats de l’autòpsia al cadàver de la víctima que determinaran si la seva mort va ser provocada per un cop durant la baralla o per una posterior parada cardíaca.

A més a més, aquest cap de setmana s’han produït dues agressions més en trens i estacions. La primera es va produir dissabte al matí: un jove va reaccionar de forma violenta quan un mosso d’esquadra intentava identificar-lo perquè havia agredit un vigilant de seguretat de l’estació de Mataró. L’agressor va ser detingut.

D’altra banda, la policia busca un jove que va donar un cop de puny a un interventor de Renfe, de la línia Barcelona-Vic. El noi anava sense bitllet. Va passar dissabte a la tarda.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento