La veu del carrer

Entrevistats a gran via Carles III.
Rafael Arana. Conductor autobús, 54

«Los conductores son incívicos con el carril bus». «El problema que tenemos los conductores de autobús es poder circular por nuestro carril. Hay muchos conductores incívicos que aparcan y esto entorpece, y repercute mucho en la circulación».

Carmen López. Dependenta, 51

«El transport a Barcelona és millorable». «Agafo cada dia el metro a les 8 del matí i va molt ple. Suposo que pels bitllets que venen calculen que de capacitat va bé, però hi ha molta gent que es cola i això provoca aglomeracions. El transport públic a Barcelona és bastant millorable».

Oscar Bagué. Enginyer, 29

«S’ha creat la necessitat de comprar pis». «Estic de lloguer. Ara ni vull ni puc comprar pis. Molta gent s’hipoteca perquè la diferència entre lloguer i hipoteca és mínima  i, almenys, si compres, estàs fent una inversió. Però crec que es pot viure de lloguer, s’ha creat la necessitat de comprar».

Kiko Martí. Seguretat, 28

«Me cogieron para salir en la película ‘El perfume’». «Hay que dar más oportunidad a la gente que está estudiando teatro y cine, y menos a gente guapa. Llevo toda la vida estudiando interpretación y me he presentado a muchos casting. Me cogieron en el de la película El perfume».

Montserrat Fàbregas. Jubilada, 80

«Barcelona ha guanyat en comoditats». «Barcelona ha canviat molt. Ara hi ha moltes més comoditats, millors transports, més variació en el menjar... Però té de dolent que hi ha molta més densitat de població. A mi m’agraden les ciutats mitjanes».

Mostrar comentarios

Códigos Descuento