Comunitat Valenciana

Puig diu que "a dia de hui" no es planteja un avançament electoral i al·ludeix a l'"estabilitat" del Consell

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha indicat aquest dimarts que "a dia de hui" no es planteja un avançament electoral a la Comunitat Valenciana i ha al·ludit a l'"estabilitat" del govern autonòmic que presideix i que conformen PSPV i Compromís amb el respatler parlamentari de Podem. En aquest sentit, ha destacat la importància que té "el factor estabilitat" en l'actualitat.
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge recent
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge recent
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES - Archivo
El president de la Generalitat, Ximo Puig, en una imatge recent

Puig s'ha pronunciat d'aquesta manera després de participar en l'entrega d'equips de comunicació d'emergències a diversos municipis de la Comunitat Valenciana, preguntat per si es planteja un avançament de les pròximes eleccions autonòmiques. "No, a dia de hui no. És evident", ha respost el cap del Consell.

Ximo Puig ha manifestat que "la Comunitat Valenciana té la potestat de tindre un calendari propi", una cosa que "abans no tenia" i d'aquesta manera poder, "en un moment determinat, dissoldre i convocar" comicis i comptar amb un "calendari propi".

No obstant açò, el responsable autonòmic ha assenyalat que encara que "singularitzar la Comunitat Valenciana és positiu" cal tindre en compte aspectes com "l'estabilitat" de l'actual Executiu valencià, "molt important".

"És un govern que va nàixer entre dos grups polítics i untercer. Es va parlar molt en aquells moments de la falta d'estabilitat i finalment ha sigut el govern més estable de la història de la Comunitat Valenciana", ha comentat Puig, que ha ressaltat que "això és un valor i un actiu molt important".

En aquest sentit, el president de la Generalitat, que ha precisat que "falta també aprovar un conjunt de lleis importants" aquesta legislatura, ha insistit en la importància del "factor estabilitat".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento