Comunitat Valenciana

Bonig, sobre Oltra i Bravo: "Les discrepàncies en un tema tan seriós se solucionen dins del Consell"

  • La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha criticat les "discrepàncies" entre les conselleres de Justícia i d'Igualtat, Gabriela Bravo i Mónica Oltra, per la creació de Prefectures especialitzades en violència de gènere, ja que les "discrepàncies en un tema tan seriós se solucionen dins del Consell". "És tan greu la violència de gènere que em pareix tremend que, a més, dos dones s'estiguen barallant per aquest tema", ha lamentat.
Isabel Bonig
Isabel Bonig
I.CABALLER/CORTS
Isabel Bonig

Així ho ha manifestat aquest dimarts, en declaracions als mitjans, després d'assistir a l'acte commemoratiu del Dia de la Policia Nacional, en ser preguntada per les paraules d'Oltra. Aquest passat dilluns, quan Bravo va presentar la proposta de crear Prefectures especialitzades en violència de gènere, la vicepresidenta va indicar: "Si comparteix el projecte la consellera, segurament podré opinar".

"En un tema tan seriós com la violència de genere, quan estan morint dones, quan estan assassinant xiquets per qüestions de genere, em pareix alguna cosa molt greu", ha recriminat Bonig, per a qui "la imatge que s'està donant del 'Govern del Titànic' és de total desgovern".

Al seu juí, "estan tots més preocupats per les tàctiques electorals que per solucionar els problemes dels valencians". "Crec que poden tindre discrepàncies, però les discrepàncies en un tema tan seriós se solucionen dins del Consell, quan es fan públiques aquestes circumstàncies, que no és la primera vegada, suposa que estem davant un govern desorientat", ha asseverat.

La dirigent 'popular' ha indicat que "ací hi ha un culpable", el president de la Generalitat, Ximo Puig, que "ha de coordinar la seua acció de govern i cridar l'ordre a dos dones importants dins del govern".

"Li diria que, si no pot controlar la seua casa, com ha de controlar i governar la Generalitat i la Comunitat?. El millor que pot fer és convocar eleccions i, per descomptat, el PP no farà sang d'açò", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento