Comunitat Valenciana

Compromís sobre la nova investigació a Camps: "En el PP es van oblidar del manament 'no robaràs'"

  • El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Fran Ferri, ha assegurat aquest divendres, en relació amb la investigació de presumptes irregularitats en les contractacions de la Fundació V Trobada Mundial de les Famílies per a la visita del Papa a la ciutat, en la qual el jutjat cridarà a declarar en qualitat d'investigat l'expresident de la Generalitat Francisco Camps, que en el PP "es van oblidar del manament 'no robaràs'".
Fran Ferri en imatge d'arxiu
Fran Ferri en imatge d'arxiu
I.CABALLER/CORTS VALENCIANES
Fran Ferri en imatge d'arxiu

Així ho ha indicat en un comunicat en relació a la investigació del jutjat d'Instrucció número 5 de València sobre aquest cas, en el qual a més se citarà a declarar com investigat el bisbe auxiliar de València Esteban Escudero -també president de la fundació- i a altres huit persones més.

Segons ha apuntat Ferri, "l'avanç de la investigació judicial evidència que en el Partit Popular es van oblidar del manament 'no robaràs' i no van tindre cap escrúpol a aprofitar la fe de milers de persones que venien a València a veure al Papa per a saquejar les arques públiques". "Van fer foscos negocis amb tot", ha apuntat.

Ferri ha indicat que la investigació del cas Gürtel "apuntava clarament al fet que en la visita del Papa, Juan Cotino va idear i dirigir la instal·lació de pantalles gegantes, que és el contracte amb el qual la trama corrupta més milions d'euros va saquejar a les arques públiques valencianes".

No obstant açò, ha dit, "com en la resta de les peces separades d'aquest cas, la figura de Francisco Camps planejava com l'artífex últim sense el qual no es podia consumar aquest saqueig de les arques públiques, cosa que les investigacions judicials estan corroborant".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento