Comunitat Valenciana

Federico Félix: "No tenim Corredor Mediterrani perquè políticament no hem pintat una merda"

  • "Amb el sobrecost de les exportacions dels últims 15 o 20 anys el Corredor ja està pagat", diu.
  • Ha animat a "la societat" a aliar-se amb els empresaris a l'hora de reivindicar aquesta infraestructura.
I Revisió semestral Corredor Mediterrani 2018
I Revisió semestral Corredor Mediterrani 2018
Europa Press
I Revisió semestral Corredor Mediterrani 2018

El president de Pro AVE i vicepresident de Ferrmed, Federico Félix, s'ha preguntat aquest dimecres "com és possible que no tinguem ja sobradament" finalitzat el Corredor Mediterrani i ho ha atribuït al fet que "són temes polítics" i "nosaltres políticament no hem pintat una merda mai".

Félix s'ha pronunciat en aquests termes durant la presentació de la 'I Revisió Semestral del Corredor Mediterrani 2018' que repassa l'estat d'execució de les obres i el grau de compliment dels compromisos adquirits, en una taula redona al costat dels tècnics ferroviaris Francisco García Calvo i Xavier Lluch, i el president de la CEV, Salvador Navarro.

Segons ha defés Félix, la Comunitat Valenciana és una regió "eminentment exportadora" i "amb el sobrecost de les exportacions dels últims 15 o 20 anys el Corredor ja està pagat, el problema està en què ja està pagat i no el tenim" i "estem en una era en la qual la competitivitat és brutal", ha advertit.

"Nosaltres som eminentment exportadors, com és possible que això que estem demanant no ho tinguem sobradament? Cau pel seu pes", ha subratllat. Al seu entendre, la qual cosa ocorre és que es tracta de temes polítics" i "nosaltres políticament no hem pintat una merda mai, i quan un no pinta una merda mai no es pot demanar el que no es pot", ha lamentat.

"La societat és la que canvia els polítics"

No obstant açò, ha volgut insistir que "som molt forts en exportació i la primera indústria en turisme i per tant les comunicacions per a la nostra economia són fonamentals i vitals i per açò anem a seguir espentant".

Per a açò, ha animat a "la societat" a aliar-se amb els empresaris a l'hora de reivindicar el Corredor Mediterrani. "La societat és la que canvia els polítics i els fa prendre les decisions adequades, així que jo demane a la societat que estiga amb nosaltres", ha conclòs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento