Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de València instal·la 200 noves places d’aparcabicis en platges

  • El consistori de la ciutat les ha col·locat a les platges del nord i el Cabanyal.
  • Un estudi realitzat per l’Agència Municipal de la Bicicleta ha analitzat les necessitats “específiques”.
Aparcabicis en Valencia
Aparcabicis en Valencia
AYUNTAMIENTO DE VALÈNCIA
Aparcabicis en Valencia

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible i en col·laboració amb l'Agència Valenciana de la Bicicleta, ha ampliat la xarxa d’aparcabicis en les platges del nord de la ciutat i en el barri del Cabanyal amb la instal·lació de 200 noves places d'aparcament per a bicicletes.

Mobilitat Sostenible ha instal·lat al voltant de 200 noves places d'aparcament per a bicicletes en el litoral nord de la ciutat i el seu entorn, on prèviament el personal tècnic de l'Agència Municipal de la Bicicleta havia realitzat estudis previs per a analitzar la zona i detectar les necessitats "específiques" en cada cas concret, segons ha informat el consistori en un comunicat.

D'aquesta forma, amb l'objectiu de millorar l'oferta d’aparcabicis en aquelles zones on la demanda superava les places d'aparcament disponibles, s'han instal·lat 89 places d'aparcament per a bicis en diferents ubicacions del passeig Marítim, com el passeig Neptú, enfront de l'hospital la Malva-rosa, en el carrer Historiador Coloma o en el carrer Columbretes.

Nous aparcabicis

Així mateix, en el barri del Cabanyal s'ha donat cobertura a les zones on s'han dut a terme les obres d'urbanització i encara no s'havien instal·lat estacionaments de bicicletes. En aquest cas, la dotació ha sigut de 110 noves places d'aparcament distribuïdes en 28 punts diferents situats majoritàriament en els carrers Mediterrània, la Barraca, la Reina, Doctor Lluch, Josep Benlliure i Columbretes.

A més, a petició de la Policia Local i els serveis socials, s'han instal·lat 12 places d'aparcament de bicis en els voltants de les dependències municipals de la policia en el carrer Josep Benlliure.

El servei de Mobilitat Sostenible té prevista la instal·lació de noves dotacions d’aparcabicis a mesura que es vagen executant noves fases d'urbanització en el Cabanyal, perquè els veïns no tinguen dificultat per a estacionar les seues bicicletes sense necessitat de recórrer al mobiliari urbà.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento