Comunitat Valenciana

Convocada la comissió entre Govern central i Consell per a tractar "discrepàncies" sobre la llei de policies locals

  • El Govern d'Espanya i la Generalitat Valenciana han publicat aquest dimecres l'acord pel qual s'obri la Comissió Bilateral de Cooperació Administració general de l'Estat-Generalitat per a iniciar les negociacions per a resoldre algunes "discrepàncies" sobre la Llei de Coordinació de Policies Locals de la Comunitat valenciana.

Així consta tant en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) com en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) en les resolucions del qual s'indica que l'objecte d'aquesta comissió és "iniciar negociacions per a resoldre les discrepàncies manifestades en relació amb diversos apartats de la norma".

En concret, es tracta dels articles 3.1, 19, 30.1, 31.4, 34.4, 35, 36, 44, 45.5; el títol VIII (art. 91 a 108), la disposició addicional tercera, la disposició addicional cinquena, la disposició transitòria onzena i la disposició transitòria novena de la llei.

Així mateix, la resolució indica que es designarà un grup de treball per a proposar la Comissió Bilateral de Cooperació la solució que procedisca i es comunicarà l'acord adoptat al Tribunal Constitucional.Les comissions bilaterals es convoquen per a tractar de solucionar discrepàncies entre el Govern central i una comunitat autònoma abans de portar l'assumpte al Tribunal Constitucional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento