Comunitat Valenciana

Detingut un presumpte pedòfil després de perdre a Alfafar un mòbil amb "multitud" d'imatges de menors

  • La Guàrdia Civil ha detingut a Alfafar (València) un home de 47 anys per un delicte de corrupció de menors després que perdera el seu mòbil, que va ser trobat per un ciutadà que, en intentar localitzar l'amo, va trobar multitud d'imatges de contingut pedòfil en el telèfon, per la qual cosa va entregar el terminal als agents.
Imagen de archivo de un agente de la Guardia Civil revisando imágenes en un ordenador.
Imagen de archivo de un agente de la Guardia Civil revisando imágenes en un ordenador.
GUARDIA CIVIL
Imagen de archivo de un agente de la Guardia Civil revisando imágenes en un ordenador.

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, la investigació, en el marc de l'operació 'Miction', va arrancar després que l'ara arrestat perdera el telèfon mòbil i un ciutadà que ho va trobar a Alfafar, en intentar identificar al propietari, descobrira en l'interior "multitud" d'imatges de contingut pedòfil.

Després d'una minuciosa investigació basada en l'estudi del terminal elaborat pel Servici de Criminalística de la Guàrdia Civil es va poder recuperar "centenars" d'arxius d'imatges de contingut pedòfil, que suposadament havien sigut tractats d'esborrar de la memòria interna del mòbil i que, segons l'institut armat, demostraven que no es tractava de la descàrrega "casual" d'un arxiu.

Per aquest motiu, els agents van detindre dimecres passat l'usuari del telèfon, un home de 47 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor d'un delicte de corrupció de menors. Els agents, en el marc de l'operació, han realitzat un registre on han intervingut material informàtic i fotogràfic a més de dispositius d'emmagatzematge.

Aquests elements tecnològics estan pendents de ser analitzats pels agents responsables de la investigació a fi de determinar la possible existència de més videos de contingut pedòfil. Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Catarroja.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento