Comunitat Valenciana

Detingut un home després d'apunyalar la seua filla de tres anys a Benifaió

  • Un home es va entregar este diumenge passat davant de la Policia Local de Benifaió (València) després d'haver apunyalat la seua filla de tres anys en un habitatge de la població, segons ha pogut saber Europa Press. La menor es troba ingressada en estat greu, tot i que estable, en la UCI Pediàtrica de l'Hospital La Fe.

La mare de la menuda, que té antecedents per pertinença a ETA, es troba actualment complint presó, segons han informat a Europa Press fonts pròximes a la investigació.

Els fets van ocórrer este diumenge passat quan un home, de nacionalitat etíop, es va presentar en la Policia Local de Benifaió on ha confessat que creia haver matat la seua filla. Agents de la Guàrdia Civil es van presentar en l'habitatge on van trobar la menor, que van comprovar que encara vivia.

La xiqueta va ser traslladada en primer lloc a l'hospital de La Ribera, en Alzira, on se li va estabilitzar, i després a La Fe, on va quedar ingressada en la UCI Pediàtrica estable dins de la gravetat.

La menuda presenta dues ferides per arma blanca en pulmó i l'esquena. El pare va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi, en espera d'ser posat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento