Comunitat Valenciana

El TSJCV permet Milagrosa Martínez evitar la seua compareixença personal en la sala per a comunicar-li l'ingrés en presó

  • El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha dictat una providència per la qual permet l'exconsellera de Turisme Milagrosa Martínez evitar la seua presència en la sala civil i Penal per a comunicar-li el seu ingrés a la presó.
Mirlagrosa Martínez en imatge d'arxiu
Mirlagrosa Martínez en imatge d'arxiu
AYUNTAMIENTO DE NOVELDA - Archivo
Mirlagrosa Martínez en imatge d'arxiu

La sala li permet evitar eixa compareixença personal, sol·licitada per la seua defensa, si es presenta voluntàriament en el centre penitenciari que trie dijous prèvia comunicació al tribunal "a fi de regularitzar la seua situació" o bé si demana al seu procurador que arreplegue en el seu nom el manament d'ingrés en la presó, també per al mateix dijous. En cas de no ingressar voluntàriament, s'acordarà orde d'ingrés a la presó.

Martínez ingressarà a la presó dijous que ve després que el passat 8 de maig, la Sala penal del Tribunal Suprem (TS) confirmara íntegrament la sentència del TSJCV que la va condemnar a nou anys de presó pel cas Fitur.

L'alt tribunal va confirmar penes que oscil·len entre els tres i els 13 anys de presó per als onze acusats de falsejar contractes entre la Conselleria de Turisme de la Generalitat Valenciana dirigida per Milagrosa Martínez i la trama corrupta Gürtel per a la fira de turisme Fitur entre els anys 2005 i 2009, durant els quals l'exconsellera va contractar els estands. Contra la resolució, cap recurs encara que la seua interposició no implica la suspensió de l'execució de l'ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento