Comunitat Valenciana

El PPCV assegura que no valora casos judicials ni estratègies de defensa com la de Correa

  • El PPCV ha assegurat que no realitza valoracions de causes judicials ni tampoc estratègies de defensa com la realitzada pel considerat presumpte capitost de la trama Gürtel, Francisco Correa, qui en un escrit remès al Jutjat Central penal reconeix que el PP liderat per l'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps va pagar en negre els actes de les campanyes de les eleccions municipals de 2007 i de les generals de 2008 a Orange Market.

Així ho han assegurat aquest dimecres fonts del PPCV a Europa Press després de fer-se públic aquest escrit, que Correa ha presentat dies abans que comence el juí pel presumpte finançament il·legal del PP valencià, que arranca dilluns que ve 15 de gener i que asseurà en la banqueta a 20 persones, entre els quals es troben els exdirigents Vicente Rambla i Ricardo Costa per delictes electorals, falsedat en document mercantil i contra la Hisenda Pública.

Els grups en les Corts sí s'han pronunciat sobre aquesta confessió de Correa. Per a Compromís, "una vegada més s'evidencia que el PP és sinònim de corrupció" i es constata que el PP "va pagar la seua campanya amb diners que haurien d'haver anat a educació, sanitat o dependència i que Francisco Camps era el màxim responsable d'eixe saqueig de fons públics" i Ciutadans creu que el PP "no té temps suficient de demanar perdó per la pèssima imatge que s'ha donat de la Comunitat Valenciana durant els últims 20 anys".

Per la seua banda, Podem i PSPV han exigit a Camps que renuncie al Consell Jurídic Consultiu (CJC). La formació morada ha reclamat a la presidenta del PPCV, Isabel Bonig, que "deixe de defendre" la figura de l'expresident i els socialistes consideren que el PP "hauria d'estar il·legalitzat" pels casos de corrupció en els quals està involucrat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento