Comunitat Valenciana

Localitzen a Benidorm tres immigrants més que anaven en la pastera trobada a Serra Gelada

  • Agents de la Policia Local de Benidorm (Alacant) han localitzat aquest dilluns tres immigrants més que van arribar en una pastera a Serra Gelada aquest passat diumenge, al costat de sis persones més.
Pastera que ha arribat a les costes d'Alacant
Pastera que ha arribat a les costes d'Alacant
GUARDIA CIVIL
Pastera que ha arribat a les costes d'Alacant

En declaracions a Europa Press, el regidor de Seguretat, Lorenzo Martínez, ha indicat que van ser eixes sis persones els qui van alertar que en la pastera viatjaven tres immigrants més.

Així, s'han mantingut el dispositiu fins que a primera hora d'aquest dilluns han sigut localitzades. Segons l'edil, presenten bon estat de salut i han sigut posats a la disposició de la Policia Nacional.

Per la seua banda, Creu Roja ha mobilitzat al seu equip de resposta immediata d'Ajuda Humanitària a Immigrants en Costas (AHIC) per a atendre les tres persones que es troben en la Comissaria.

L'equip s'ha activat després de rebre l'avís de la Policia Local de Benidorm a les 8.45 hores. Fins al lloc s'han desplaçat una persona com a cap d'equip, un socorrista i un traductor, així com una ambulància amb dos tècnics en emergències sanitàries (TES).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento