Comunitat Valenciana

Moragues confirma la troballa d'armes a casa del gendre de Martínez, que passarà demà davant del jutge

  • Agents de Policia han trobart diferents objectes, utensilis i armes a casa del gendre de la viuda de l'expresident de l'extinta Caja Mediterráneo (CAM), María del Carmen Martínez -trobada morta el passat 9 de desembre-, segons ha confirmat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, qui ha afirmat que el detingut passarà previsiblement este divendres a disposició judicial.
El gendre de Martínez detingut
El gendre de Martínez detingut
EUROPA PRESS
El gendre de Martínez detingut

L'home va ser arrestat este dimecres com a presumpte autor de l'homicidi de Martínez. Es tracta del marit de la filla xicoteta de la víctima.

Ahir mateix els agents, tal com ha recordat Moragues en declaracions als mitjans de comunicació, van escorcollar el domicili del detingut "durant diverses hores", així com els locals on regentava l'empresa. En estos moments es troba en dependències policials i la previsió és que passe este divendres a disposició judicial.

El jutjat encarregat d'este assumpte és el número 7 d'Alacant, "que és l'òrgan al qual se li ha anat informant en tot moment dels passos que es donaven", ha afirmat Moragues.

Preguntat al delegat per si s'ha trobat l'arma utilitzada en el crim, ha contestat que en l'escorcoll domiciliari del gendre "s'han trobat diferents objectes, utensilis i armes", però ha recordat que estos detalls formen part del secret de sumari.

Així mateix, interpel·lat per si es descarten més detencions, ha indicat que estes qüestions són "molt delicades, complicades". "Ahir es va realitzar l'escorcoll domiciliari, es comprovaren noves proves, es realitzen declaracions i, derivades de la investigació, si s'estima oportú, es procedirà a alguna altra detenció o, si no, amb la persona detinguda serà suficient". "En cap cas es pot parlar de forma taxativa. Serà el jutge qui establisca si ha d'haver-hi alguna actuació addicional", ha agregat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento